Jälleen ruoka-apua Pakistaniin

Toimelias pakistanilainen yhteistyökumppanimme, Nargus, on jälleen viime lauantaina jakanut ruoka-apua tiiminsä kanssa.

Tällä kertaa apua jaettiin tiilitehtaalla Hado Saharin kylässä lähellä Kasurin kaupunkia, Punjabin provinssissa. Raskasta työtä lähes olemattomalla palkalla tekevät kristityt ovat koronapandemian vuoksi jääneet täysin vaille tuloja. Nargus kertookin, että jotkut heistä itkivät ilosta ja helpotuksesta avustuspakkauksen saadessaan. Kaikkiaan apua sai 65 perhekuntaa, eli noin 400-500 ihmistä. Lämmin kiitos siis kaikille tähän tarkoitukseen lahjoittaneille!

Aiemmin olemme kertoneet, kuinka kristittyjä on Pakistanissa syrjitty ruoka-avun jaon yhteydessä. Paikoitellen, esimerkiksi juuri Kasurissa, kristittyjä on vaadittu kääntymään islamiin apua saadakseen. Islamilaisella televisiokanavalla julkaistulla videolla islamilainen uskonoppinut kertoi, miten hänen järjestönsä on tarjonnut ruoka-apua islamiin kääntymistä vastaan. Hän kertoi esimerkin miehestä, joka kääntyi islamiin avustusta saadakseen, ja jolle annettiin uusi, islamilainen, nimi.

Katastrofiavun viitenumero: 871 404

Kuuntele tästä aiemmasta avustustenjaosta kertova radio-ohjelma, ja tutustu Asia-nimiseen naiseen, joka on yksi viimeisimmistä avustuksen saajista.