• Alle 18-vuotiaita ei saa päästää seurakuntiin
    • Kiellon rikkomisesta rangaistaan esim. sulkemalla seurakunta
    • Siksi vanhemmat on varustettava opettamaan uskon perusteet lapsilleen

Tilanne Kiinassa

”Kiinan seurakunnan suurin haaste tällä hetkellä ei ole ristien ja kirkkojen tuhoaminen tai ratsiat seurakuntiin”, sanoo Korean Marttyyrien Äänen edustaja Hyun Sook Foley.

”Suurin haaste on, että Kiinan viranomaiset ovat ottaneet kaikki keinot käyttöön, jotta kristittyjen lapsista ei tulisi myös kristittyjä. Kiinan seurakuntia rangaistaan ankarasti, jos he sallivat lasten osallistua tilaisuuksiinsa. Mutta tämäkään ei ole koko ongelma: lapsille opetetaan koulussa, että kristinusko on paha uskonto. Lapsia opetetaan olemaan varuillaan kristittyjen vanhempiensa suhteen, ja ilmiantamaan kristinuskoa harjoittavat sukulaisensa. Ensimmäistä kertaa Kiinan historiassa olemme tilanteessa, jossa kristittyjen vanhempien on lähestulkoon rikollista kasvattaa lapsensa kristinuskoon.”

Mikä on ”Pyhäkoulu paketissa”?

”Pyhäkoulu paketissa” on Suomen Marttyyrien Äänen joulukampanja yhteistyössä Korean Marttyyrien Äänen sekä China Aid -järjestön kanssa.

”Pyhäkoulu paketissa” sisältää Kiinan suosituimman, laillisen lastenraamatun, pienen videosoittimen sekä lapsille ja vanhemmille suunnatun digitaalisten medioiden opetussuunnitelman. Yksi ”Pyhäkoulu paketissa” on suunniteltu tavoittamaan noin seitsemän lasta. Paketit jaetaan kotiseurakuntaverkostojen kautta. Materiaalit on suunniteltu siten, että koulutustaustastaan riippumatta kaikki vanhemmat pystyvät opettamaan kristillisen uskon koko laajuudessaan omille lapsilleen ja sukulaisilleen.

Yksi ”Pyhäkoulu paketissa” maksaa 70 euroa, eli 10 eurolla voidaan tarjota pyhäkoulu yhdelle kiinalaiselle lapselle!

Paketeissa käytetään ainoastaan materiaaleja, jotka ovat laillisesti hankittavissa Kiinasta. Tämä tekee paketin hinnasta hieman korkeamman, mutta samalla Kiinan viranomaisten on vaikeampi vastustaa “Pyhäkoulua paketissa” lakiin vedoten.

Lahjoita tästä

Kiitos, että välität. Jumala siunatkoon lahjasi!

Valitse Kohde