Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 8.2.2020

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

10:00

Kaustinen – rukouspäivä

helmikuu 8 @ 10:00 - 16:00
Kaustisen helluntaiseurakunta, Kaustintie 5, 2. krs
Kaustinen, Suomi
+ Google Map

Kristittyjen yhteinen rukouspäivä "Vainotut kristityt muslimialueilla". Tilaisuudessa Marttyyrien Ääntä edustaa Hannu Lahtinen.

Lue lisää »

15:00

“Jumala kutsui minut sissien pariin” – Marttyyrien Ääni, Radio Dei

helmikuu 8 @ 15:00
Marttyyrien Ääni – Radio Dei

Marttyyrien Ääni on tehnyt vuosia työtä Kolumbiassa vainottujen kristittyjen parissa. Tässä Hannu Lahtisen haastattelussa yhteistyökumppanimme Martin Russell Stendal kertoo, miten Jumala kutsui hänet työhönsä alueelle, minne kukaan muu ei uskaltanut mennä. Kutsumus on vienyt häntä milloin panttivangiksi sissileirille, milloin valtiolliseen vankilaan, mutta aina on lukitut ovet avautuneet hänen edellään ja evankeliumi mennyt eteenpäin.

Lue lisää »

18:00

Kitee – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

helmikuu 8 @ 18:00
Annin Kartano, Hovisalontie 7
Kitee, Suomi
+ Google Map

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin. Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli […]

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat