Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU! Härmä – “Kidutettu Kristuksen tähden” -elokuva

lokakuu 16 @ 18:00

HUOM! Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi tilaisuus on peruttu.

PowerParkin Magnum-teatterissa pidettävässä yhteiskristillisessä tapahtumassa näytetään Richard Wurmbrandin elämästä kertova elokuva “Kidutettu Kristuksen tähden”. Elokuvan ikäraja on K16. Marttyyrien Ääntä tilaisuudessa edustaa Hannu Lahtinen ja Petri Nuotio. Tapahtuman järjestävät seuraavat seurakunnat: Alahärmän kappelisrk, Härmän helluntaisrk, Härmäin Vapaasrk. ja Ylihärmän kappelisrk.

Tervetuloa!

Romanialainen pappi Richard Wurmbrand oli 14 vuotta vangittuna uskonsa tähden. Niistä kolme vuotta hän virui eristyssellissä hylätyssä psykiatrisessa vankilassa, jossa monet kristityt menettivät aikoinaan henkensä. 60-luvulla hänet lopulta vapautettiin.

Wurmbrandin elämästä on tehty elokuva, joka on kuvattu alkuperäisissä olosuhteissa Romaniassa. Kuvauspaikkoja oli myös eri puolilla Bukarestia, paikoissa, joissa Wurmbrandit asuivat ja työskentelivät. Eräänä kuvauspaikkana oli sama vankila, jossa pastori Wurmbrand kärsi kidutuksista ja jossa hän joutui elämään eristettynä muusta maailmasta.

Vapauduttuaan Richard Wurmbrand perusti Marttyyrien Ääni -järjestön, joka alkoi auttaa vainottuja kristittyjä eri puolilla maailmaa. Järjestöjä perustettiin sen jälkeen useisiin maihin. Suomeen Marttyyrien Ääni perustettiin vuonna 1973. Wurmbrandin aloittama työ jatkuu yhä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 16
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Marttyyrien Ääni ry

Tapahtumapaikka

PowerPark, Magnum-teatteri
Puistotie 3
Härmä, 62300
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 16
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Marttyyrien Ääni ry

Tapahtumapaikka

PowerPark, Magnum-teatteri
Puistotie 3
Härmä, 62300
+ Google Map